Boka hyrbil

Här kan du snabbt och bekvämt boka din hyrbil via någon av de största hyrbilförmedlarna på internet. Notera att det inte är Playa Golf Tours som förmedlar hyrbilarna. Vi bara tillhandahåller länkar till de vi själva har använt och rekommenderar.

Rentalcars.com | doyouspain.com | autoeurope.com

Några tips...
1. Record Go har en begränsning på 2000km per kontrakt/period varefter man måste besöka ett av deras kontor för service. Om man inte gör det utgår en hutlös kostnad per km utöver dessa 2000km. Står att läsa i deras finstilta...

2. Kontrollera priset för olika perioder. Många bolag verkar ha satt en gräns vid 28-30 dagar, blir det mer än så kan priset per dag ibland bli väsentligt högre. Detta innebär att det i många fall blir billigare att dela upp hyrbilsbokningen i flera perioder om det gäller längre tid än 28 dagar. Men det varierar mellan bolagen...

3. Normalt får man de bästa hyrbilspriserna om man bokar bil för okt/nov i slutet av april/maj, och ska man boka för februari/mars/april brukar man få bäst priser om man bokar bilen i december. Det är vår erfarenhet, men det kan givetvis variera från år till år beroende på aktuell efterfrågan. Notera att hyrbilspriserna har stigit ganska kraftigt de senaste åren och att de kan variera kraftigt från dag till dag.

4. Försäkring?! Vi rekommenderar att du tecknar försäkring direkt med biluthyraren i samband med att du hämtar ut bilen. Om man gör det så slipper man depositionen som annars är obligatorisk. Självrisken, om man inte tar en helförsäkring, brukar variera mellan 800-1500€ för en normalstor bil.