COVID-19 | BOKNINGSINFO

ÖPPET KÖP - Boka nu. Betala senare - Gäller alla resor tillsvidare.
På grund av osäkerheten kring Covid-19 erbjuder vi öppet köp. Med öppet köp så kan du boka din golfresa helt
riskfritt redan idag. Alla bokningar är preliminära och kan fritt avbokas när som helst utan kostnad. Läs mer >>

Kontakta oss ifall ni känner er osäkra så reder vi ut eventuella frågetecken. Ta hand om er
OBS nytt telefonnummer: 08 124 203 23

 


 

Tips & råd före resan


Svenska Konsulat och Ambassader i utlandet

Om något allvarligt händer, eller om ditt pass blir stulet kan det vara bra att veta var du hittar sveriges ambassader och konsulat. UD listar dessa på sin hemsida, klicka här .

Försäkringskassans sjukförsäkringskort

Vården utomlands är ofta lika bra som hemma. Om du blir skadad eller allvarligt sjuk, se till att skaffa ett läkarintyg. Det kan behövas för att ditt försäkringsbolag skall lämna ut ersättning. Se också till att ha ditt europeiska sjukförsäkringskort med dig på resan. Beställ kortet i god tid innan avresan. Leveranstiden kan vara upp till tio arbetsdagar. Observera att även barn måste ha ett EU-kort. Du kan beställa sjukförsäkringskortet på försäkringskassans hemsida, klicka här

Avbeställningsskydd & tilläggsförsäkringar

Playa Golf Tours tillhandahåller inga avbeställningsskydd eller reseförsäkringar. Kontrollera med ert försäkringsbolag vad som ingår i er hemförsäkring och komplettera den vid behov. Kompletterande avbeställningsskydd och reseförsäkringar finns att köpa från ett flertal försäkringsföretag. Det är resenärens eget ansvar att se till att fullgott försäkringsskydd finns. Du kan lätt teckna tilläggsförsäkringar och avbeställningsskydd direkt på ERV's hemsida: Saknar du reseskydd i din hemförsäkring eller ska vara borta i mer än 45 dagar - köp ERVs Reseförsäkring här .

Sjukdomar & vaccinationer

Se www.vaccinationsguiden.se eller besök närmsta vaccinationscentral. för att få mer information.

 

Flygresan - Om du tar mediciner som är viktiga för din hälsa

Se till att du alltid har med dig dessa i handbagaget när du flyger ifall att det incheckade bagaget skulle bli försenat eller försvinna på vägen.

Flygresan - Försvunnet, eller försenat bagage.

Om bagaget blir försenat, kommer bort, eller är skadat bör du lämna in en PIR rapport på anvisat ställe innan du lämnar ankomsthallen. PIR rapporten är viktig för att du skall få tillbaka ditt bagage och vid ersättningsfrågor från flygbolaget eller försäkringsbolaget. Spara alla boardingkort, bagage-taggar och dina kvitton om extra utgifter uppstår på grund av detta.

Flygresan - Transport av golfbag

Villkor för transport av golfbag varierar kraftigt mellan de olika flygbolagen. Kontrollera alltid med flygbolaget vad som gäller innan du bokar och betalar din flygbiljett.

ID handlingar - Pass & körkort

Resenären ansvarar själv för att giltigt visum och pass finns tillgängligt när det behövs. Tänk på att det i många fall bara är pass som godtas som ID handling då uppgifter om nationalitet saknas på våra svenska körkort och legitimationer.

Lokala turistskatter

Lokala turistskatter och liknande avgifter betalas av resenären själv i de fall de förekommer.