Puerto Sherry

Cádiz | Spanien

COVID-19 | BOKNINGSINFO

ÖPPET KÖP - Boka nu. Betala senare - Gäller alla resor tillsvidare.
På grund av osäkerheten kring Covid-19 erbjuder vi öppet köp. Med öppet köp så kan du boka din golfresa helt
riskfritt redan idag. Alla bokningar är preliminära och kan fritt avbokas när som helst utan kostnad. Läs mer >>

Kontakta oss ifall ni känner er osäkra så reder vi ut eventuella frågetecken. Ta hand om er
OBS nytt telefonnummer: 08 124 203 23

 


 

Puerto Sherry

Puerto Sherry

Spanien | Andalusien | Cádiz
- ​Södra Costa de la Luz

Med sitt strategiska läge och milda klimat (320 soldagar om året) är El Puerto De Santa Maria perfekt för long stay. Här får du chansen att upptäcka en livlig spansk kuststad med en genuint spansk atmosfär. Du bor i lyxiga lägenheter mitt i den mysiga marinan, Puerto Sherry, som ligger ca 20 minuters promenad från själva stan. Här trängs segelbåtar och lyx-yachter i mångmiljonklassen längs bryggorna och lägenhetshotellet, Las Suites de Puerto Sherry, ligger direkt vid kajkanten...

Golfkortet ingår i alla våra long stay paket i Puerto Sherry. Det ger dig som golfspelare tillgång till spel på 10 golfbanor och ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet.

El Puerto de Santa Maria är en pittoresk Andalusisk kuststad i nordöstra Cádizprovinsen som präglas av smala charmiga kullerstensgator, sherrybodegor, historiska byggnader och massor av trevliga restauranger och barer. Dess privilegierade läge innebär dessutom att staden är väl lämpad som utgångspunkt om man är intresserad av att göra små trevliga dagsutflykter. Det finns många sevärdheter, mysiga byar och städer i närområdet som är väl värda ett besök.

TIPS: Det går regelbundna båtar till provinshuvudstaden Cádiz, europas äldsta stad, som tar ca 20min. Till de vita byarna i Sierra de Cádiz (Grazalema, Zahara de la Sierra mfl.) tar det bara ca en timme med bil.

Längs den fina promenaden vid floden Guadalete, i gamla stan, hittar ni massor av restauranger och barer som serverar alla olika sorters mat. Men räkna med att det är det typiska Andalusiska köket, fisk och skaldjur som dominerar. 

TIPS: El Romerijo - Känt för sina fina färska skaldjur, där du bara pekar på vad du vill ha vid disken och så lagar de till det åt dig direkt och serverar i tidningspapper vid bordet. En upplevelse 😉

AVSTÅND: Jerez flygplats - 35km, Sevilla Flygplats - 130km, Malaga flygplats - 270km, Faro flygplats - 310km

Lyxlägenheter mitt i marinan...

Las Suites de Puerto Sherry erbjuder lyxiga lägenheter med magnifik havsutsikt och stora terrasser. De är rymliga, påkostade, smakfullt inredda och fullt utrustade för självhushåll. Lägenheterna har 2 eller 3 sovrum, 2 badrum, kök med riktig ugn, spis med 4 plattor, tvättmaskin,internationella TV kanaler och WIFI internet. Städning och byte av lakan och handdukar ingår 1ggn i veckan. Alla lägenheter har egen privat parkering inne på lägenhetshotellets bevakade område. Vi vågar nog påstå att det här är det bästa boendet vi kan erbjuda...

Golfkortet

 Golfkortet ingår i alla våra long stay paket i Puerto Sherry. Det ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Med golfkortet spelar du helt enkelt de golfbanor som du gillar bäst, och så ofta som det passar dig. De flesta golfbanorna spelar du för endast 25€ per golfrunda och man kan boka starttider upp till 2 dagar i förväg. I dagsläget är det mer än 10 golfbanor anslutna till golfkortet...

Boka Puerto Sherry så ingår golfkortet!

Spel på 10 bra golfbanor! #flexibilitet #omväxling #frihet

Tillägg - Fri golf | Medlemsskap

Om du spelar väldigt ofta och tycker att det skulle kännas trevligt med en hemmabana så kan du lägga till ett medlemsskap/fri golf på någon av golfbanorna. Vi rekomenderar i såfall Costa Ballena Ocean Golf Club eller Sherry Golf.

Golfbanor

Det ligger en hel del golfbanor inom en timme med bil. Den närmsta är Vistahermosa G&CC, därefter kommer Costa Ballena Ocean Golf Club och Sherry Golf Jerez. Costa Ballena Ocean Golf Club är den mest välbesökta banan med bäst träningsfaciliteter. Men alla golfbanor har sin egen karaktär och är väl värda ett besök.

Avstånd från Puerto Sherry: Costa Ballena Ocean Golf Club - 20km, Sherry Golf - 15km, Vistahermosa Golf & CC - 2km, Montecastillo Golf & CC - 30km, Villanueva Golf - 20km, Sanlúcar Golf - 25km, Arcos Golf - 68km, Golf el Campano - 45km, Sancti Petri Hills - 50km, La Estancia Golf - 52km, Iberostar Novo Sancti Petri Golf - 52km, Montenmedio Golf & CC - 75km.

Läs mer om golfbanorna

 

Våra svenska golfvärdar är på plats året runt och arrangerar golftävlingar, pubkvällar, middagar och trevliga utflykter.

Här bokar du fritt ankomst och avresedatum som passar dig.

BOKA TIDIGT - Las Suites de Puerto Sherry är ett litet och lyxigt lägenhetshotell. Det finns bara 30 lägenheter och det brukar bli fullbokat här. Så vänta inte, boka så fort ni har bestämt er.

KLIMAT

Puerto Sherry
Högsta
temp.
Lägsta
temp.
Regn
dagar
January 15.9°C 5.4°C 7
February 17.5°C 6.6°C 7
March 20.2°C 7.7°C 5
April 21.5°C 9.4°C 6
May 24.6°C 12.1°C 4
June 28.8°C 15.3°C 2
July 33.0°C 18.0°C 0
August 33.1°C 18.4°C 0
September 30.2°C 16.8°C 2
October 25.0°C 13.3°C 6
November 20.1°C 9.2°C 7
December 16.8°C 7.1°C 9