Conil de la Frontera

Cádiz | Spanien

Image Alt Text

Conil de la Frontera

Conil de la Frontera

Cádiz | Spanien

Conil har det mesta: ett behagligt klimat med över 300 soldagar per år, orörda paradisiska stränder och en gammal mysig stadskärna med massor av restauranger och vackra torg. En perfekt utgångspunkt om du vill upptäcka provinsen Cádiz på södra delen av Costa de la Luz.
Conil de la Frontera är en av de vackra vita byarna på den Andalusiska atlantkusten och här möts du av en autentisk spansk atmosfär, vitkalkade hus, smala kullerstensgator, och de genuint trevliga byborna ”conileños”.

Här finns många vidsträckta sandstränder med olika karaktär. Söderöver består de till största delen av böljande sandbankar och atmosfären präglas av de otaliga surfare som samlas här. Stranden El Palmar är känd för sina fina vågor och här hittar du massor av mysiga ”Chiringuitor” (små mysiga strandbarer) och surf skolor.
Norröver är det mer klippor och du hittar många mysiga vikar med små vackra undangömda stränder som ser ut som om de var kopierade direkt från ett vykort…

Conil de la Frontera är ett perfekt resmål att utgå ifrån när du vill lära känna södra Costa de la Luz och provinsen Cádiz. 

Aparthotel Loto Conil

Fräscha och bekväma lägenheter mitt i stan.

Fräscha och moderna lägenheter med fritt wifi internet mitt i stan. Det är en kort promenad till stranden och gamla stan. Det finns parkering utanför hotellet och platser på gatan utanför. Här bor du riktigt bekvämt, du har nära till allt, och detta till ett riktigt bra pris dessutom.

Utrustning: Platt-TV, air conditioning / värme, Tvättmaskin, Hårtork, toalett, badrum med dusch, kylskåp, mikro med ugnsfunktion, diskmaskin och spis med 2 plattor, brödrost, italiensk kaffebryggare.

Golfkortet

Golfkortet ingår i alla våra long stay paket i Novo Sancti Petri. Det ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Med golfkortet spelar du helt enkelt de golfbanor som du gillar bäst, så ofta som det passar dig. De flesta golfbanorna spelar du för en kraftigt rabatterad green fee, och du kan boka starttider upp till 2 dagar i förväg. I dagsläget är det mer än 10 golfbanor anslutna till golfkortet...

Läs mer om golfkortet

Tillägg - Fri golf | Medlemsskap

Om du spelar väldigt ofta och tycker att det skulle kännas trevligt med en hemmabana så kan du lägga till ett medlemsskap/fri golf på en av golfbanorna - Montenmedio G&CC, La Estancia, Sancti Petri Hills eller Golf Campano.

Golfbanor

Det ligger många bra golfbanor i närområdet - Avstånd från Conil: Golf el Campano - 12km, Sancti Petri Hills - 12km, La Estancia Golf - 14km, Montenmedio Golf & CC - 17km, Villanueva Golf - 32km, Costa Ballena Ocean Golf Club - 70km, Sherry Golf - 50km, Vistahermosa Golf & CC - 52km, Montecastillo Golf & CC - 65km, Sanlúcar Golf - 75km, Arcos Golf - 85km.

Läs mer om golfbanorna
OBS! Länken går till golfbanorna under destinationen Novo Sancti Petri då det är samma golfbanor/samma område

 

Vi har svensk personal på plats i Rota som ligger ca 70km norrut från Conil.

Här bokar du fritt ankomst och avresedatum som passar dig.

NYHET! - Ny destination med fint boende till fantastiska priser.

KLIMAT

Conil
Högsta
temp.
Lägsta
temp.
Regn
dagar
January 15.9°C 5.4°C 7
February 17.5°C 6.6°C 7
March 20.2°C 7.7°C 5
April 21.5°C 9.4°C 6
May 24.6°C 12.1°C 4
June 28.8°C 15.3°C 2
July 33.0°C 18.0°C 0
August 33.1°C 18.4°C 0
September 30.2°C 16.8°C 2
October 25.0°C 13.3°C 6
November 20.1°C 9.2°C 7
December 16.8°C 7.1°C 9