Puerto Sherry

Cádiz | Spanien

Puerto Sherry

Puerto Sherry

Cádiz | Spanien

Med sitt milda klimat och 320 soldagar om året är El Puerto De Santa Maria perfekt för long stay. Här får du chansen att upptäcka en livlig spansk kuststad med en genuint spansk atmosfär. Det här är är något helt annat än de överexploaterade turistorterna du hittar på Costa Del Sol...

Ca 20 minuters promenad från själva centrum ligger den mysiga marinan Puerto Sherry. Här trängs segelbåtar och lyx yachter i mångmiljonklassen längs med bryggorna, och det nybyggda lägenhetshotellet Las Suites de Puerto Sherry hittar du vid kajkanten mitt i marinan.

AVSTÅND: Jerez flygplats - 35km, Sevilla Flygplats - 130km, Malaga flygplats - 270km, Faro flygplats - 310km

Lyxlägenheter mitt i marinan...

Las Suites de Puerto Sherry erbjuder lyxiga lägenheter med magnifik havsutsikt och stora terrasser. De är rymliga, påkostade, smakfullt inredda och fullt utrustade för självhushåll. Lägenheterna har 2 eller 3 sovrum, 2 badrum, kök med riktig ugn, spis med 4 plattor, tvättmaskin,internationella TV kanaler och WIFI internet. Städning och byte av lakan och handdukar ingår 1ggn i veckan. Alla lägenheter har egen privat parkering inne på lägenhetshotellets bevakade område. Vi vågar nog påstå att det här är det bästa boendet vi kan erbjuda...

Golfkortet

 Golfkortet ingår i alla våra long stay paket i Puerto Sherry. Det ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Med golfkortet spelar du helt enkelt de golfbanor som du gillar bäst, så ofta som det passar dig. De flesta golfbanorna spelar du för endast 25€ per golfrunda, och man kan boka starttider upp till 2 dagar i förväg. I dagsläget är det mer än 10 golfbanor anslutna till golfkortet...

Läs mer om golfkortet

Tillägg - Fri golf | Medlemsskap

Om du spelar väldigt ofta och tycker att det skulle kännas trevligt med en hemmabana så kan du lägga till ett medlemsskap/fri golf på någon av golfbanorna. Vi rekomenderar i såfall Costa Ballena Ocean Golf Club eller Sherry Golf.

Golfbanor

Det ligger en hel del golfbanor inom en timme med bil. Den närmsta är Vistahermosa G&CC, därefter kommer Costa Ballena Ocean Golf Club och Sherry Golf Jerez. Costa Ballena Ocean Golf Club är den mest välbesökta banan med bäst träningsfaciliteter. Men alla golfbanor har sin egen karaktär och är väl värda ett besök.

Avstånd från Puerto Sherry: Costa Ballena Ocean Golf Club - 20km, Sherry Golf - 15km, Vistahermosa Golf & CC - 2km, Montecastillo Golf & CC - 30km, Villanueva Golf - 20km, Sanlúcar Golf - 25km, Arcos Golf - 68km, Golf el Campano - 45km, Sancti Petri Hills - 50km, La Estancia Golf - 52km, Iberostar Novo Sancti Petri Golf - 52km, Montenmedio Golf & CC - 75km.

Läs mer om golfbanorna

 

Våra svenska golfvärdar är på plats året runt och arrangerar golftävlingar, pubkvällar, middagar och trevliga utflykter.

Här bokar du fritt ankomst och avresedatum som passar dig.

BOKA TIDIGT - Las Suites de Puerto Sherry är ett litet och lyxigt lägenhetshotell. Det finns bara 30 lägenheter och det brukar bli fullbokat här. Så vänta inte, boka så fort ni har bestämt er.

KLIMAT

Puerto Sherry
Högsta
temp.
Lägsta
temp.
Regn
dagar
January 15.9°C 5.4°C 7
February 17.5°C 6.6°C 7
March 20.2°C 7.7°C 5
April 21.5°C 9.4°C 6
May 24.6°C 12.1°C 4
June 28.8°C 15.3°C 2
July 33.0°C 18.0°C 0
August 33.1°C 18.4°C 0
September 30.2°C 16.8°C 2
October 25.0°C 13.3°C 6
November 20.1°C 9.2°C 7
December 16.8°C 7.1°C 9