Tivoli - Vilamoura Golf Resort

Algarve | Portugal

COVID-19 | BOKNINGSINFO

ÖPPET KÖP - Boka nu. Betala senare - Gäller alla resor tillsvidare.
På grund av osäkerheten kring Covid-19 erbjuder vi öppet köp. Med öppet köp så kan du boka din golfresa helt
riskfritt redan idag. Alla bokningar är preliminära och kan fritt avbokas när som helst utan kostnad. Läs mer >>

Kontakta oss ifall ni känner er osäkra så reder vi ut eventuella frågetecken. Ta hand om er
OBS nytt telefonnummer: 08 124 203 23

 


 

Tivoli Marina Hotel ***** -  Vilamoura

Veckoresor till Vilamoura Golf Resort | ALGARVE

Tivoli Marina är ett femstjärnigt hotell med 383 rum och en modern och stilren design. Det ligger helt perfekt mitt i hamnen, i händelsernas centrum. Det här passar dig som vill bo riktigt bra, spela golf på dagen och sedan ta del av det sociala livet i Vilamoura på kvällen. Promenaden runt marinan är underbar och här finns mängder av restauranger, barer och uteserveringar…

På hotellet finns dessutom ett fint spa och hälsocenter med in- och utomhuspool, tennis, gym och massage.

Till golfbanorna tar du dig lätt med hotellets shuttle bussar som är gratis. Du har 6 riktigt bra golfbanor inom 10 min från hotellet. Shuttle bussen bokar du direkt med hotellets reception senast 2 timmar innan ni ska spela.

Vilamoura ligger bara ca 30 min från Faro flygplats, så det är lätt att ta sig hit. Antingen med hyrbil eller taxi. Ni kan också boka transfer via oss.


Dom Pedro Golf (Oceanico)

Upplev den bästa golfen i Algarve med Dom Pedro Golf (fd Oceanico), Vilamouras berömda fem mästerskapsbanor - Victoria (värd för VM 2005 och Portugal Masters sedan 2007), The Old Course, Pinhal, Laguna och Millennium.

OBS! De välkända 5 mästerskapsbanorna i Vilamoura som hörde till Oceanico Golf har fått nya ägare. Victoria, The Old Course, Pinhal, Laguna och Millennium kommer i framtiden tillhöra och marknadsföras under namnet Dom Pedro Golf.

Victoria - Vilamoura 
Mästerskapsbanan Oceanico Victoria är designad av en av golfsportens största legender - Arnold Palmer. Banan var värd för VM 2005 och Portugal Masters spelas här varje år sedan 2007. Strategiska hinder utmanar spelarna över hela spelfältet och det 17: e hålet, signaturhålet, har ett utmanande vattenhinder som gränsar till höger om hålet. 

Old Course - Vilamoura 
Frank Pennink skapade här en parkbana redan 1969, som nu har byggts om och moderniserats. Banan slingrar sig över en svagt kuperad terräng kantad av fullvuxna pinjeträd och numera finns det ett mycket modernt och trevligt klubbhus där man kan njuta av en god lunch och kall öl efter rundan. Old Course ligger "vägg i vägg" med de andra Dom Padro Golf banorna Pinhal och Millenium.

Pinhal - Vilamoura 
Detta var den andra golfbanan som byggdes i Vilamoura, också ritad av Frank Pennick. Banan invigdes 1976 och kännetecknas av böljande parklandskap, kantad av pinjeträd. Under de inledande åren gjordes flera förbättringar på banan, bland annat av Robert Trent Jones Jr som gjorde en del betydande förändringar 1985.

Millennium - Vilamoura 
En par 72-bana som öppnades lagom till milleniumskiftet. Det är den välkända golfarkitekten Martin Hawtree som ritade nio nya hål mellan pinjeträden, med lagom stora utmaningar, och slog ihop dem med nio hål från Laguna som då var en 27 hålsbana. De nio hålen från Laguna ritades om och uppgraderades med nya tees, bunkrar och greener för att ge banan dess millenium karaktär.

Laguna - Vilamoura 
Laguna skiljer sig en hel del från de andra banorna. Precis som namnet antyder så finns det en hel del vatten att ta med i beräkningarna. På inte mindre än 11 hål finns det strategiska vattenhinder med i spel. Lite väl häftigt kan man tycka, men den upplevs ändå inte som särskilt svårspelad och vattnet ger en väldigt vacker inramning. Det är en ganska öppen bana, inte så mycket träd i vägen, lite av amerikansk design i sin karaktär.

Här bokar du fritt ankomst och avresedatum som passar dig.

Golfpaket

Pris från 785€ per person. Begär offert för exakt pris.

Ingår:
7 nätter inkl. frukost i ett Deluxe Room
American buffet frukost
5 greenfee på Millennium x 2 + Laguna x 2 + Pinhal x 1
Fri transfer till golfbanorna. Bokas i receptionen.


Notera att endast bekräftade bokningar gäller. Alla bokningar är preliminära tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er plats. Om flygresan ni planerat ej går att avboka/omboka bör ni vänta tills er bokning bekräftas innan ni bokar flygresan.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priserna innan avtal träffas.

Avstånd / Adress

Faro Flygplats: 23 km
Vilamoura centrum: 0 km
Badstrand / Strandpromenad: 0 km

Tivoli Marina Hotel *****
Marina de Vilamoura
8125-901 Quarteira, Portugal
Tel: +351 289 303 303
email: [email protected]
web: www.minorhotels.com
GPS: 37°04'27.5"N 8°07'11.3"W

 TEMP & VÄDER

VILAMOURA
Högsta
temp.
Lägsta
temp.
Regn
dagar
Januari 16.1°C 7.3°C 6
Februari 16.8°C 8.2°C 7
Mars 18.7°C 9.2°C 4
April 20.0°C 10.5°C 5
Maj 22.4°C 12.7°C 3
Juni 25.6°C 15.9°C 1
Juli 29.0°C 18.2°C 0
Augusti 28.8°C 18.5°C 0
September 26.9°C 17.0°C 1
Oktober 23.1°C 14.3°C 5
November 19.7°C 11.1°C 6
December 17.1°C 9.3°C 8